August Sandgren korte snak med Christine Pram

Denne uges short-talk er med Christine Pram, forsikringsekspert og model. Christine er en person, vi skylder så meget for hendes støtte og tror på os, og som er stil, vi kun kan overholde for at matche.

AUGUST SANDGREN KORT TALK MED CHRISTINE PRAM

Hvilket August Sandgren-objekt har du?

"Jeg har en sort læderæske, medium Jeg tror, ​​en grå læderæske, størrelse lille OG med mine initialer på det :) og en notesbog i grå ruskind".

Hvad gemmer du i din kasse?
"Jeg bruger sort kasse i køkkenet flere gange om dagen .... som du kan se .... :) Jeg kunne ikke leve uden det. Jeg bruger det til mit rod i hverdagen .... det er den bedste og smukkeste måde at skjule det på!

Det grå en jeg har på mit bord ved siden af ​​min seng. Ørepropper, sovemaske, læbepomade, håndcreme, papir og en pen .... alle de ting, der ellers ender med bare at ligge rundt. Før havde jeg en lille æske lavet af pap. Det så ikke meget fancy ud, og jeg fortsatte med at lede efter en anden løsning, indtil jeg fandt August Sandgren 👌🏼✨

Min notesbog cover er min ledsager på arbejde! Jeg kunne ikke komme igennem uden en notesbog, og nu ser det endda godt ud. Jeg elsker det faktum, at du faktisk kan lægge alle slags notesbøger inde i omslaget ".

Hvorfor valgte du August Sandgren over andre alternative lagerobjekter?
"Tidløs stil og kvalitet! Og derudover ... let at bruge".

Hvad vil du gerne se fra August Sandgren næste gang?
"Åh, det er hårdt. Der er så mange ting, jeg ville elske at eje i August Sandgren kvalitet! Men måske en dybere / højere kasse, en lille tegnebog til bare et kreditkort eller 3 og nogle mønter og et iPad-cover (og måske endda i samme materialer som de bærbare computere. Hvilket sæt ✨).

På billedet er Christines sort Bogkasse medium taget som det er i hendes køkken. Ethvert rod inde i vores kasser er åbenbart mere stilfuldt og mindre foruroligende, når låget lukkes ... det er hele pointen!"